اول یه تعریف کلی بهتون بگم که بدونین اصلا وبسایت به کار شما میاد یا نه؟!

به طور کلی اگه شما صاحب کسب و کاری هستین، چه کوچک باشه یا بزرگ، نیاز به یه بستری دارین که محصولات یا خدماتتون رو ارائه بدین و بتونین از طریق فروشش کسب درآمد کنین. ساده ترین و پیش پا افتاده ترین راه شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام هستند که خیلی راحت و بدون هیچ هزینه ای یه پیج میزنین و شروع میکنین به اراِئه محصولات و یا خدماتتون.

ولی اینجا یه نکته ای حائز اهمیته و اونم اینکه شبکه های اجتماعی بستر رسمی و مناسبی برای ارائه محصولات و خدمات شما نیست و صرفا یک بستر غیر رسمی و تعاملی محسوب میشه و اکثریت مردم تمایل دارن که اوقات فراغتشون رو اونجا بگذرونن تا اینکه بخوان خریدی داشته باشن!

یه مثال بارز میزنم دیگه خودتون تا تهش رو بخونین، آیا کسب وکارهای بزرگ کشور مثل دیجی کالا توی شبکه های اجتماعی فروش دارن یا وبسایت؟!

تنها بستر رسمی کسب و کارها وبسایت است

وبسایت ها به 5 دسته تقسیم میشن:

  1. وبسایت شخصی
  2. وبسایت آموزشی
  3. وبسایت فروشگاهی
  4. وبسایت موسسه ای و شرکتی

هر کدوم ازین هارو در ادامه توضیح خواهیم داد.

به طور کلی داشتن وب‌سایت شخصی، راهکاری هوشمندانه، به‌روز و شیک، جهت برندسازی، کسب شهرت و نمایش فعالیت‌های اثرگذاریه که یک فرد در حیطه تخصصی خودش انجام میده. 

کسانی نیاز به سایت شخصی دارن که فردی خود‌ساخته هستن و به واسطه شغلی که انتخاب کردن، در جایگاهی قرار دارن که لازمه وبسایتی، با سرچ نام خودشون، در نتایج موتور‌های جستجو پدیدار بشه که در واقع بستری رسمی و مدرن، برای نمایش توانایی‌‌ها و استعداد‌های خودشون داشته باشن.

البته لازم به ذکره که وبسایت های شخصی میتونه ترکیبی از آموزشی و یا فروشگاهی باشه که مجموع امکانات لازم رو در اختیار شما قرار بده. 

تیم ما به شما مشاوره رایگان میده که بدونین  چه وبسایتی مناسب شما هست و در پایان همین صفحه چندتا از نمونه وبسایت های شخصی که توسط تیم ما طراحی شده رو میتونین مشاهده کنین.

این نوع وبسایت برای افراد یا مجموعه هایی مناسبه که تولید محتوای آموزشی میکنن و از طریق فروش دوره های ضبط شده و یا آنلاین کسب درآمد میکنن.

مطمئنا کسانی که برای تولید محتوای آموزشی زحمت میکشن، نگران انتشار غیرقانونی این دوره ها در فضای مجازی هستن و اما خبر خوب ما برای شما اینه که با فراهم آوردن بستری امن و مطمئن، خیال شمارو از انتشار غیرقانونی محتواهای آموزشیتون راحت کردیم و دیگه با خیال راحت میتونین دوره هاتون رو فقط در اختیار شخصی که خریداری کرده قرار بدین و مشتری شماهم فقط و فقط از طریق گوشی شخصی خودش به دوره شما دسترسی داره و قابلیت دانلود و یا ضبط کردن دوره شما از روی صفحه (اسکرین رکورد) رو نداره.

وبسایت های فروشگاهی هم که نیاز به تعریف نداره و همه با ساختارش آشنایی دارن. فرقی نداره که شما محصول فیزیکی داشته باشی و یا مجازی، خیلی راحت میتونی با یه وبسایت فروشگاهی کسب و کار خودتو سروسامون بدی! 

مهم ترین مبحث این سری سایت ها نحوه پرداخت و گیرودار مالیاتی هست که مجموعه ما با مشاوره هایی که بهتون میده، هم لذت یک پرداخت امن رو به مشتری و هم لذت باج ندادن رو به فروشنده هدیه میکنه 🙂

طراحی سایت شرکتی برای یه شرکت یا نهاد تجاری در چشم انداز دیجیتال امروزی اهمیت زیادی داره. یک وبسایت شرکتی با طراحی خوب به عنوان چهره دیجیتالی یک شرکت عمل می کنه و بستری رو برای مشتریان بالقوه، شرکا و ذینفعان فراهم می کنه تا در مورد این سازمان اطلاعات کسب کنن.

یک وبسایت شرکتی که به صورت حرفه ای طراحی شده به شرکت اجازه میده تا هویت برند خودش رو به طور موثر به نمایش بگذاره. وبسایت با ترکیب عناصر برندسازی ثابت مانند؛ لوگوها، رنگ ها، فونت ها و سبک بصری، شناخت برند را تقویت می کنه و تصویر کلی برند رو ایجاد می کنه.همچنین یک وب سایت شرکتی بستری را برای برجسته کردن و تبلیغ محصولات و خدمات شرکت فراهم می کنه.

داشتن سایت شرکتی به مشاغل اجازه می دهد تا پیشنهادات خود را به نمایش بگذارند، اون هارو به شیوه ای جذاب ارائه دهند و اطلاعات دقیقی را به مشتریان بالقوه بدهند. 

سایت شخصی

برای درخواست جلسه مشاوره رایگان و اطلاع از تعرفه های وبسایت، از طریق تلگرام با مدیر تیم در ارتباط باشید.